WERKWIJZE

We leggen je graag uit hoe we jouw zwangerschap kunnen vereeuwigen in een 3D Belly beeldje. Mocht je hierna nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

STAP 1


Gefeliciteerd, Je bent zwanger! Een afspraak inplannen kan via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij adviseren om de afspraak te plannen tussen week 32 en 36 van je zwangerschap en bij een meerling-zwangerschap vanaf week 28. In deze weken is je buik het mooist vast te leggen.

STAP 2


We ontvangen je met graag, in ons meest vertrouwde plekje, ons huis! Voel je vrij om verschillende beeldjes te bekijken en je vragen te stellen. Onder het genot van een drankje nemen we jouw wensen door en kijken we samen naar de mogelijkheden.

STAP 3


Allereerst vinden we het belangrijk om je nogmaals te vertellen dat het scanproces volledig veilig is voor jou en je baby. Daniëlle helpt jou bij het aannemen van de juiste pose, hierbij let ze o.a. op jouw houding en houdt ze rekening met jouw wensen. 

 

Tijdens de scan met onze professionele  scanner, loopt Daniëlle om jou heen om een 3D scan te maken van jouw zwangerschapsbuik.

Er worden op dit moment rond de 1000 foto’s van je gemaakt, al deze foto’s maken een 3D weergave van jouw lichaam.

STAP 4


Na het maken van de scan nemen we de 3D scan samen door. Hierbij horen we graag hoe jij het meest tevreden zal zijn met je Belly-beeldje om vervolgens het print-proces te kunnen starten. Jouw Belly-beeldje wordt volledig met de hand en met liefde bewerkt.

Na ongeveer zes tot acht weken is jouw gepersonaliseerde zwangerschapsbeeldje klaar. Je mag bij ons langskomen om je Belly-beeldje op te halen of we sturen, aangetekend, jouw Belly-beeldje naar je op.

Wil jij ook een Belly beeldje laten maken?