YourBelly3D

Toen wij zelf in verwachting waren van onze dochter, ging er een wereld voor ons open. We zijn ons volledig gaan oriënteren, gaan experimenteren en na gaan denken over YourBelly3D totdat we het juiste en mooiste resultaat behaalden.

 

En nu… nu mogen we vol trots dames blij maken met onze prachtige beeldjes.
Want door middel van 3D fotografie maken we een scan zodat we een blijvende, bijzondere en tastbare herinnering maken van jouw zwangerschap. Je zwangerschap vereeuwigd in een belly print!

Daniëlle

Jonathan en Danielle helpen je graag met je 3d beeldje zwangerschap

Hoi! Ik ben Daniëlle, 29 jaar, getrouwd met Jonathan en trotse mama van onze twee dochters, Loïs Ellamein & Julia Anne-Rhosa.
Ik ben een gezelligheidsdier en een echt familie-mens, ik geniet dan ook van fijne momenten met m’n dierbaren. Naast Yourbelly3D ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg, waarbij ik cliënten mag begeleiden en ondersteunen waar nodig. Mij zal je zien tijdens je afspraak bij ons. Ik verwelkom je dan ook heel graag bij ons thuis, een huiselijke en warme omgeving waarin ik mijn best doe om je op je gemak te laten voelen en er een onvergetelijk moment van te maken, met als eindresultaat een prachtig Belly print als blijvende herinnering. Jouw Belly print wordt door ons met de hand & met veel liefde gemaakt!

Jonathan

Ik ben Jonathan, 30 jaar, getrouwd met Daniëlle en papa van Loïs & Julia. Naast Yourbelly3D ben ik ben werkzaam als software developer. Mij zal je niet zien tijdens je afspraak, maar achter de schermen werk ik hard aan de bewerking van jouw 3D-scan en zorg ik ervoor dat jouw belly-beeldje met veel zorgvuldigheid geprint wordt met onze 3D printers.