Jouw buikbeeld

Buikbeeld, jouw zwangerschap vereeuwigen bij YourBelly3D

Wat is een buikbeeld?

Een buikbeeld is een unieke en tastbare herinnering aan de prachtige periode van uw zwangerschap. Het is een beeldje van je zwangere buik, gemaakt met behulp van  3D-scantechnologie. Bij YourBelly3D ontvangen we je graag tussen week 32 en 36 van je zwangerschap bij ons thuis. Wij zorgen voor een comfortabele omgeving waar je ontspannen kunt laten scannen.

Hoe werkt het proces?

Het proces voor het maken van uw buikbeeld bij YourBelly3D is eenvoudig en snel. Allereerst maken we een afspraak voor een geschikt tijdstip tussen week 32 en 36 van je zwangerschap. Vervolgens ontvangen wij je bij ons thuis in een comfortabele omgeving waar je kunt ontspannen en genieten van het laten maken van een scan van je buik. De scan zelf duurt slechts enkele minuten. Na het scannen gaan we aan de slag met het maken van je buikbeeld. Onze technologie zorgt voor een zeer gedetailleerde en realistische weergave van je buik.

Waarom zou u een buikbeeld willen laten maken?

Uw zwangerschap is een bijzondere tijd waarin uw lichaam ongelooflijke veranderingen ondergaat. Een buikbeeld van YourBelly3D is een unieke manier om deze veranderingen te vereeuwigen en een blijvende herinnering te creëren aan deze speciale periode in je leven. Je kunt jouw buikbeeld gebruiken als decoratie in je huis, als aandenken aan je zwangerschap, of als een prachtig cadeau voor je partner.
Jouw buikbeeld in raw metal

Hoe kunt u een afspraak voor een buikbeeld maken?

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een buikbeeld bij YourBelly3D, kan je eenvoudig een afspraak maken via onze website. Je kan ons ook telefonisch of per e-mail bereiken voor meer informatie of voor het stellen van vragen. Wij staan klaar om je te helpen bij het vereeuwigen van je zwangerschap met een prachtig buikbeeld van YourBelly3D. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe wij uw zwangerschap kunnen vereeuwigen met een prachtig buikbeeld!

Wat zijn de kosten voor een buikbeeld?

Bij YourBelly3D bieden we verschillende soorten beeldjes aan, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Onze prijzen beginnen bij €165. We bieden ook aanvullende opties aan, zoals een sokkel of het verzwaren van het beeldje.

Hoe werkt het?

Het proces begint met het maken van een afspraak bij YourBelly3D. Bij aankomst zullen we je hartelijk verwelkomen. Hier zullen we uitleggen hoe het scanproces werkt en wat je kunt verwachten. De scan duurt ongeveer enkele minuten.
Een prachtig buikbeeld met een bellyprint

Wat maakt YourBelly3D anders om een buikbeeld te maken?

Er zijn verschillende bedrijven die buikbeelden aanbieden, maar bij YourBelly3D gaan we net een stapje verder. We hechten veel waarde aan het creëren van een comfortabele en ontspannen omgeving voor onze klanten. Onze locatie aan huis is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt tijdens het scannen van je buik.

Waarom kiezen voor YourBelly3D voor jouw buikbeeld?

We bieden uitstekende klantenservice en begeleiden u tijdens het hele proces, vanaf de eerste afspraak tot aan de aflevering van uw buikbeeld. We zijn trots op onze beeldjes en gaan voor een prachtig buik beeldje voor jou.

Wat kan je verwachten bij het maken van een buikbeeld?

Na afloop van de scan gaan we aan de slag om de 3d scan om te zetten in een buikbeeld. Je buikbeeld wordt met zorg geprint en zo gemaakt zodat het beeldje aan jouw wensen voldoet.